9ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ


"Είναι χαρακτηριστικό ενός εξελιγμένου μυαλού, να φιλοξενεί μια σκέψη έστω και αν δεν την αποδέχεται" (Αριστοτέλης, 384 π.Χ. - 322 π.Χ.)._______________________" Γνώμην δύνανται να έχουν άπαντες. Γνώσιν δια να έχουν γνώμην έχουν;" (Πλάτων, 427 π.Χ. – 347 π.Χ.).___________________"I keep six honest serving-men (They taught me all I knew); Their names are What and Why and When And How and Where and Who. (Kipling R., 1865 - 1936)

Get Adobe Flash player

GTranslate

Επισκεψιμότητα

Χρήστες
1
Διαχείριση Άρθρων
87
Εμφανίσεις Άρθρων
51334

Εναρξη δραστηριοτήτων στις 9:00 στο αμφιθέατρο του Σχολείου: 

α) Ενημέρωση από τον Πρόεδρο της Ομάδας Μαραθωνοδρόμων Γιαννιτσών κ. Στέλιο Φιούνη για της αξία και την σημασία της προσπάθειας της συμμετοχής και της άσκησης - άθλησης. Παρουσία αθλητών Μαραθώνιου δρόμου.

  

 

β) Εισήγηση - Παρουσίαση της διεθνούς παίκτριας πετοσφαίρισης κα Φωτεινής Καφετζάκη.

Η Φωτεινή ¨Εν Δράσει¨

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ, 2002)

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΛΟΒΕΝΙΑΣ

 

γ) Ενημέρωση από τον Γραμματέα του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών για το άθλημα της κωπηλασίας και παρουσίαση του Βασίλη Τσαλικίδη, Πανελληνιονίκη, 1ου βαλκανιονίκη και 6ου Παγκόσμιου πρωταθλητή. 

Ο Βασίλης "Εν πλώ"

 

 

 ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ 

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ: ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΗ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΕΣ.

 

ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ, ΠΑΝΟ - ΚΟΛΑΖ. ΟΙ ΜΑΘΗΤΈΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΩΦΕΛΗ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

 

 

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΤΟΝ Κ. ΦΙΟΥΝΗ ΣΤΈΛΙΟ, ΤΗΝ ΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΦΕΤΖΑΚΗ, ΤΟΝ Κ.ΜΑΞΟΥΡΗ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ Κ. ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΑΛΙΚΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΜΑΣ ΝΑ ΛΑΜΠΡΥΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΑΥΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.

 

 

 

Copyright © 2021 9ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ  Rights Reserved.