9ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ


"Είναι χαρακτηριστικό ενός εξελιγμένου μυαλού, να φιλοξενεί μια σκέψη έστω και αν δεν την αποδέχεται" (Αριστοτέλης, 384 π.Χ. - 322 π.Χ.)._______________________" Γνώμην δύνανται να έχουν άπαντες. Γνώσιν δια να έχουν γνώμην έχουν;" (Πλάτων, 427 π.Χ. – 347 π.Χ.).___________________"I keep six honest serving-men (They taught me all I knew); Their names are What and Why and When And How and Where and Who. (Kipling R., 1865 - 1936)

Get Adobe Flash player

GTranslate

Επισκεψιμότητα

Χρήστες
1
Διαχείριση Άρθρων
87
Εμφανίσεις Άρθρων
51339

«Χριστούγεννα στο δάσος» ήταν ο τίτλος του θεατρικού που παρουσίασαν τα παιδιά της Α΄ τάξης στη χριστουγεννιάτικη γιορτή μας. Μια τρυφερή ιστορία με ένα ξεχωριστό οικολογικό μήνυμα από το ομώνυμο βιβλίο της Σγουρής Γεωργιάδη Έλατα, χιονονιφάδες, χιονονεράιδες παιδάκια? περιμένουν τα Χριστούγεννα. Μαζί με αυτά όμως στο δάσος ζει και ένας ξυλοκόπος που δεν του αρέσουν οι γιορτές. Κόβει και  ξανακόβει Έλατα. Τι θα κάνουν  κάτοικοι του δάσους; Θα καταφέρουν να φέρουν την αγάπη στην καρδιά του; Θα καταφέρουν να τον πείσουν πως η προστασία του περιβάλλοντος έχει αξία μοναδική;

 

 Η Β΄ τάξη του σχολείου μας παρουσίαζε στη χριστουγενιάτικη γιορτή μας το παραμύθι του Τζεφ Μπριμπό?Γκέιλ ντε Μάρκεν "Το δώρο της παπλωματούς" σε διασκευή της θεατρολόγου του σχολείου μας κ. Μπέτση Όλγας και με ευθύνη της δασκάλας της τάξης κ. Γκίση Τριάδας.

 

Copyright © 2021 9ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ  Rights Reserved.