9ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ


"Είναι χαρακτηριστικό ενός εξελιγμένου μυαλού, να φιλοξενεί μια σκέψη έστω και αν δεν την αποδέχεται" (Αριστοτέλης, 384 π.Χ. - 322 π.Χ.)._______________________" Γνώμην δύνανται να έχουν άπαντες. Γνώσιν δια να έχουν γνώμην έχουν;" (Πλάτων, 427 π.Χ. – 347 π.Χ.).___________________"I keep six honest serving-men (They taught me all I knew); Their names are What and Why and When And How and Where and Who. (Kipling R., 1865 - 1936)

Get Adobe Flash player

GTranslate

Επισκεψιμότητα

Χρήστες
1
Διαχείριση Άρθρων
87
Εμφανίσεις Άρθρων
49668

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

 Αγαπητοί γονείς

 Στις πρωτοφανείς συνθήκες  της πανδημίας που ζούμε, ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Παιδείας, η σχολική  μονάδα θα προσπαθήσει να λειτουργήσει αποτελεσματικά, φροντίζοντας τις συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας, ώστε να μείνουμε ασφαλείς.

Για το λόγο αυτό  και σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα η τραπεζαρία θα λειτουργήσει για το ένα τμήμα του ολοήμερου σχολείου. Η σίτιση των μαθητών/τριών  του δεύτερου τμήματος, θα γίνεται στο εργαστήριο εικαστικών. Κάθε μαθητής θα πρέπει να έχει το ατομικό του παγούρι για νερό, πετσετούλα- σουπλά και φαγητό σε στερεά μορφή (να μην χρειάζεται ζέσταμα)

Απαγορεύεται  από τα παιδιά να πίνουν απευθείας νερό από τη βρύση με το στόμα, καθώς και να χρησιμοποιούν κοινά σκεύη, όπως παγούρια.

Συστήνεται η αποφυγή κοινής χρήσης ειδών γραφικής ύλης, (π.χ μολύβια, σβήστρες, μπογιές) 

Η υγιεινή των χεριών με χρήση αλκοολούχου αντισηπτικού διαλύματος που θα βρίσκεται στην είσοδο των αιθουσών διδασκαλίας θα γίνεται συχνά και σε κάθε περίπτωση που κρίνεται αναγκαίο.

H αποχώρηση των μαθητών /τριών θα γίνεται μετά το πέρας του διδακτικού ωραρίου και η παραλαβή τους από τους γονείς τους   έξω από  τον  αύλειο   χώρο!!!

Καλή σχολική χρον

Copyright © 2021 9ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ  Rights Reserved.