9ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ


"Είναι χαρακτηριστικό ενός εξελιγμένου μυαλού, να φιλοξενεί μια σκέψη έστω και αν δεν την αποδέχεται" (Αριστοτέλης, 384 π.Χ. - 322 π.Χ.)._______________________" Γνώμην δύνανται να έχουν άπαντες. Γνώσιν δια να έχουν γνώμην έχουν;" (Πλάτων, 427 π.Χ. – 347 π.Χ.).___________________"I keep six honest serving-men (They taught me all I knew); Their names are What and Why and When And How and Where and Who. (Kipling R., 1865 - 1936)

Get Adobe Flash player

GTranslate

Επισκεψιμότητα

Χρήστες
1
Διαχείριση Άρθρων
87
Εμφανίσεις Άρθρων
51353

Αγαπητοί γονείς

Χρόνια πολλά. Καλή και Δημιουργική χρονιά με υγεία.

Εκτός απροόπτου, τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021 επαναλειτουργούν οι σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Εν όψει της δια ζώσης επανέναρξης των μαθημάτων και προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί ο συνωστισμός/συγχρωτισμός των μαθητών αλλά και των γονέων/συνοδών είναι απαραίτητο να ληφθούν κάποια μέτρα διαφοροποιημένης προσέλευσης και αποχώρησης των μαθητών/τριών, από το σχολείο. Συγκεκριμένα, η πρωινή προσέλευση των μαθητών στο σχολείο και η αποχώρηση τους θα γίνεται σε διαφορετικό χρόνο για κάθε τάξη και από διαφορετική κεντρική είσοδο ως εξής:

Προσέλευση

  • Οι μαθητές της Α’, Β’ & Γ’ τάξης θα προσέρχονται από τις 8:05 έως τις 8:10 και θα εισέρχονται στο σχολείο, οι μεν μαθητές/τριες της Α’ και της Γ’ τάξης από την 1η κεντρική είσοδο (απέναντι από το Lidl) ενώ οι μαθητές/τριες της Β’ τάξης από την 2η κεντρική είσοδο επί της Ίωνος Δραγούμη.
  • Οι μαθητές της Δ’, Ε’ & ΣΤ’ θα προσέρχονται από τις 8:10 έως τις 8:15 και θα εισέρχονται στο σχολείο, οι μεν μαθητές της Ε’ τάξης από την 1η κεντρική είσοδο (απέναντι από το Lidl) ενώ οι μαθητές της Δ΄ & ΣΤ’ τάξηςαπό την 2η κεντρική είσοδο επί της Ίωνος Δραγούμη.

Αποχώρηση

  • Οι μαθητές της Α’ και της Β’ τάξης θα αποχωρούν από τις 13:10 έως 13:15 από την κεντρική είσοδο/έξοδο που εισήλθαν στο σχολείο (1η η Α΄ και 2η η Β΄).
  • Οι μαθητές της Γ’ , Δ’, Ε’ & ΣΤ’ θα αποχωρούν από το σχολείο από τις 13:15 έως τις 13:20 από τις κεντρικές εισόδους / εξόδους που εισήλθαν στο σχολείο (1η οι τάξεις Γ’ & Ε΄ και 2η οι τάξεις Δ’ & ΣΤ’).
  • Οι μαθητές/τριες που φοιτούν στο Ολοήμερο πρόγραμμα θα αποχωρούν από την κεντρική είσοδο (έναντι Lidl).

Σας υπενθυμίζουμε την υποχρέωση όλων για την απαρέγκλιτη τήρηση των οδηγιών του ΥΠΑΙΘ, του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ, όλων των κανόνων και γενικών μέτρων προστασίας όπως η υποχρεωτική χρήση μη ιατρικής (ή ιατρικής/χειρουργικής) μάσκας, η τήρηση των μέγιστων δυνατών αποστάσεων μεταξύ όλων των προσώπων, ήτοι μεταξύ μαθητών, εκπαιδευτικών, λοιπού προσωπικού και επισκεπτών, η σχολαστική εφαρμογή της υγιεινής των χεριών και η τήρηση των γενικών κανόνων καθαριότητας προκειμένου να διαφυλαχθεί η ασφάλεια και η υγεία μαθητών και εκπαιδευτικών.

Με τιμή

ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΟΥ 9ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Copyright © 2021 9ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ  Rights Reserved.